ACTIVITATS DE CONFINAMENT

Durant totes aquestes setmanes, el contacte entre educadores i famílies ha continuat, intentant fer més suportable el fet de quedar-nos a casa sense sortir. Tant l’àrea d’infància com la de joves han creat uns espais de comunicació fàcils i senzills que han donat els seus fruits. De forma específica, el grup de joves, ha creat una web on els joves poden fer fer-la servir com a canal de consultes, opinions… i també per a fer servir recursos útils pel seu dia a dia i pels seus estudis.

https://jovesconfinats.wixsite.com/misitio

Una de les accions amb més participació han estat els reptes. Vam començar demanant que fessin un dibuix amb una frase similiar a “tot anirà bé”…

 

 

 

 

 

 

 

 

El segon repte era fer algun postre amb xocolata, relacionat amb la setmana de pàsqua i mireu quines coses més bones!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I aquest és el repte de la setmana:

PREPARADOS PARA EL 3r RETO3